FORGOT YOUR DETAILS?

INFO

Nu ezita sa ne contactezi pentru a cere informatii

ACCESATI
CONTACT

Scoala de soferii – Categorii

by / luni, 06 ianuarie 2014 / Published in Auto Xor
Auto-xor-30

Categoria A.

Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 25 Kw sau un raport putere/greutate care depaseste 0,16 Kw/Kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0,16 Kw/Kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice interioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament.

Categoria B

Autovehicule a caror masa totala maxim autorizata nu depaseste 3500 Kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului, nu este mai mare de 8.
Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categoria B si o remorca in cazul in care masa totala maxima autorizata a ansamblului nu depaseste 3500 Kg iar masa totala autorizata a remorcii nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator. Triciclurile sau cvadriciclurile avand masa proprie peste 550Kg.

Categoria C
Cuprinde autovehiculele, altele decat cele din categoria D, a caror masa totala maxima autorizata este mai mare de 3500 Kg.

Categoria CE

Cuprinde ansamblul de vehicule constand intr-un vehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala autorizata este mai mare de 750 Kg.

Categoria D

Include autovehiculele destinate transportului de persoane avand mai mult de 8 locuri pe scaune, in afara locului conducatorului.

Informatii secretariat
Citeste mai mult +

Informatii secretariat

Intra in legatura cu secretariatul firmei noastre pentru a fi la curent cu toate noutatile.

Informatii inscriere
Citeste mai mult +

Informatii inscriere

Afla actele necesare pentru inscriere cat si taxele necesare.

Chestionare auto
Citeste mai mult +

Chestionare auto

Verifica-ti cunostintele

TOP